alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder

At se film husker det originale sind, gå fremad på det rigtige tidspunkt

2021-10-15

Tider med vind og regn, år med bjerge og floder, glimtets hjørne er alle vores dybe erindring om de begivenhedsrige år. Den 9. oktober 2021 vil alle ansatte i Gaolang Liquor forfølge mindet om rødt sammen i 《Slaget ved Lake Changjin》! 

lang

Tro ikke på uoverstigelige vanskeligheder ; Tro ikke på, at der er en fjende, der ikke kan besejres ; Tro ikke på umulige opgaver.Det er slaget ved Chosin Lake, der bragte os den største følelse.

长 津 湖 2

Slaget ved Chosin Lake er filmens baggrund, der fortæller historien om kinesiske frivillige hærs tropper og 1950 amerikanske tropper i den koreanske Chosin Lake, det kinesiske folks frivillige 9 korps i ekstremt hårde omgivelser, står på jorden og dræber, mere end en division division omgivet af Changjin-søområdet, kropstæller mere end 13000 mennesker, der vender en slagmark, Den rørende historie om det store bidrag til sejren i slaget ved Jangjin-ho roser den revolutionære ånd hos de frivillige, der adlød ordrer og stod fast mod døden.

长 津 湖 3

I løbet af de 176 minutter, hvor vi så filmen, lagde vi alle vores hjerte og sjæl i historien, og billederne af kinesiske frivillige, der stod på deres hold og modigt kæmpede mod fjenden i det ekstremt barske miljø, fik tårer i øjnene.

长 津 湖 5

Alle ansatte i Gaolang Liquor så på 《Slaget ved Lake Changjin》

sammen, hvilket havde en positiv indvirkning på deres fremtidige arbejde og liv. Gruppens udvikling er som klatring, hvis du ikke går videre, vil du trække dig tilbage. Det er en uendelig rejse, og kun ved konstant at gå fremad, klatre på toppe og overgå mål kan du nyde skønheden i toppen.Vi vil ikke glemme den oprindelige ambition, fortsætte med at kæmpe.

Stor mur

Goalong spiritus, kendt verden over!