alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder

Hvad er smagen af ​​whisky?

2022-04-19

    Byg vokser overalt, whisky destillerer over hele verden, og brygningsprocessen er ens, gæring, lagring, blanding. Men den samme destillationsmetode, den samme alkoholstyrke, men kan ikke kopiere den samme vidunderlige smag af whisky, hvorfor?

Byg vokser

    For 8,000-13,000 år siden er den sekskantede byg (den oprindelige form for byg) dukket op i den frugtbare jord i Mellemøsten, sumererne i de to floddale er begyndt at brygge øl, araberne bidrog med deres egen opfindelse af stills, kelterne bragte egetræsfade. I år 1494 ansøgte Friar cor de skotske myndigheder om at købe byg til at brygge livets vand.

Byg


    Ånder er en gave fra jorden og himlen. Inklusiv whisky, brandy, vodka, tequila, rom. Alle ånder, der er lavet, er født fra moder jord og arver terroiret fra deres respektive oprindelse. Dette omfatter geografien, jorden, vegetationen, landskabet, klimaet, vandet, luften osv.

spiritus

    Tænd tørven for at tørre malten, hvilket giver den en røget smag. Gæren brugt i gæringen giver den en frugtig og krydret smag. Whiskyens karakter er også påvirket af størrelsen og formen af ​​stillbillederne, især med hensyn til rigdom og udbytte.

stadig    Egetønder tilfører whisky dybere aromaer og smag. Træsorten tønden, hvilken type spiritus til tønden har holdt, og luften omkring tønden spiller alt sammen en rolle for whiskyens smag.

OAK