alle kategorier
en.pngEN

Forside>Nyheder

Hvilken slags drik smager godt, når den blandes med whisky?

Jan 01 7070

Mange mennesker kan lide at have cocktails til fester, men hjemmefesten synes, der er for mange ting at forberede til cocktails. Faktisk er det fantastisk blot at bytte nogle drinks i whisky. Hvilken slags drinks plejer du at tilføje?

Whisky blandet med drinks kan vælge en mere forfriskende type, såsom Goalong single malt whisky, som dufter rigt på hvede og nektar, dufter i munden, elegant i smagen, rig og sød og velegnet til piger at drikke. At bruge dette til at udveksle drinks er en relativt ufejlbarlig mulighed.

Goalong single malt whisky + cola

Whisky + Cola

Det er faktisk ret almindeligt at tilføje kulsyreholdige drikkevarer til whisky, hvor cola er et populært valg. Tilsæt et par isterninger til et glas, hæld en tredjedel af en Goalong single malt whisky og to tredjedele af en cola og rør godt, for en meget forfriskende og spiritus drink.

Goalong single malt whisky + grøn te og sort te

Whisky + grøn/sort te

Hvis amerikanerne er glade for whisky + cola, så er mange kinesere mere glade for whisky + grøn te, og i de senere år, og gradvist udvide drikkemetoden, med Goalong single malt whisky og is-sort te eller is-grøn te i forholdet mellem 1:8 mix, sødmen af ​​is-sort te eller is-grøn te kan fortynde whiskyen stærk, plus smagen af ​​te er meget unik, folk, der ikke er gode drikker, kan prøve denne måde at drikke.

Goalong single malt whisky + kaffe

Whisky + kaffe

Whisky til kaffe er en populær drik i Europa. På grund af det kolde vejr i mange dele af Europa kan det være varmende og forfriskende at blande whisky med kaffe. Alkoholen giver også kaffen en mere intens smag. Bland 150 ml kaffe med 30 ml Goalong single malt whisky og et skvis fløde, og du har en yderst kreativ kaffedrik.

Goalong single malt whisky + kokosmælk

Whisky + kokosmælk

Dette er en meget upopulær måde at drikke, den Fortsætte single malt og kokosmælk 1:3 forhold blanding, fra farven på ovenstående kan ikke længere se det rene i whiskyen, men drik op, whisky alkohol sans kan neutralisere sødmen i selve kokosmælken, smagen af ​​en masse forfriskende, og med lidt sødme, en nøddemilkshake-følelse, virker kokossmag også mere frisk.

Du bør vide, hvilken slags drink whisky smager godt, venligt tip: alt det ovenstående, det smager bedre med is. Hvis du ikke vil prøve kombinationen af ​​whisky og drik, er det også meget smagfuldt at tilføje noget is eller rent vand.